Multiple Science Assessments -
Verschillende facetten van persoonlijkheid

De online assessments van TTI Success Insights bewijzen hun praktische waarde door ondersteuning en versnelling te bieden in trajecten waar zelfinzicht cruciaal is. Ze zijn gebaseerd op de laatste inzichten op het gebied van mens & werk. En op meer dan 30 jaar onderzoek, ontwikkeling én ervaring in management development. Niet voor niets zijn de tools van TTI SI wereldwijd de meest gebruikte tools om de prestaties van individuen, teams en organisaties te maximaliseren.

Multiple Science Assessments

Wij geloven niet dat de hele menselijke persoonlijkheid in één assessment of één vragenlijst te vangen is. Verschillende onderdelen van de persoonlijkheid meet je met verschillende assessments en op verschillende manieren. De optelsom van deze verschillende facetten van de persoonlijkheid, zorgt voor een completer inzicht. Vandaar dat wij gebruik maken van de Multiple Science Approach: verschillende vragenlijsten en methodieken om verschillende facetten van persoonlijkheid in kaart te brengen.


null


TTI Success Insights staat garant voor:

  • Een prettige en veilige online omgeving voor respondenten
  • Leesbare en herkenbare rapportages
  • Een betrouwbare en valide basis


null


Assessments die Gedrag meten

Gedragsanalyses geven inzicht in zowel de natuurlijke gedragsstijl van een respondent, als de stijl die hij laat zien als reactie op zijn omgeving. Dit middels het DISC-model van de Amerikaanse psycholoog William M. Marston. Hoe pak ik zaken aan? Hoe ga ik te werk? Hoe communiceer ik graag? Maar ook: hoe werkt dat eigenlijk bij een ander?

Varianten beschikbaar voor individuen, teams en functies.


Multiple Science Combinaties:


- Gedrag & 12 Driving Forces (Drijfveren)
- Gedrag & EQ
- Gedrag, 12 Driving Forces & EQ
- Gedrag, 12 Driving Forces & Denkpatronen


null

Assessments die Drijfveren meten

Wat vind ik echt belangrijk? Wat geeft mij de kick om zelf in beweging te komen? Soms weten we het zelf niet eens. Aan de hand van 12 Driving Forces (gebaseerd op het werk van Eduard Spranger) maken de Driving Forces Analyses het onzichtbare zichtbaar. Weten waar we werkelijk voldoening uit putten, is de belangrijkste stap op weg naar “fluitend naar het werk”.

Varianten beschikbaar voor individuen, teams en functies.


Multiple Science Combinaties:


- Gedrag & 12 Driving Forces (Drijfveren)
- Gedrag, 12 Driving Forces & EQ
- Gedrag, 12 Driving Forces & Denkpatronen


null

Assessments die EQ (Emotionele Intelligentie) meten

In hoeverre ben ik in staat om mijn eigen emoties (en die van anderen) aan te voelen, te verwerken en te reguleren? Onze emotionele intelligentie heeft een belangrijke impact op onze professionele en persoonlijke effectiviteit. En op ons vermogen om constructief samen te werken met anderen. Het EQ profiel is een praktisch, laagdrempelig en concreet hulpmiddel voor emotionele groei.


Multiple Science Combinaties:


- Gedrag & EQ
- Gedrag, 12 Driving Forces & EQ


null

Assessments die Denkpatronen meten

Welke denkfilters gebruik ik om naar de wereld om mij heen én naar mijzelf te kijken? Ben ik meer een gevoelsdenker of een structuurdenker? Waardeer ik mijzelf op basis van waargemaakte ambities? Of om de rollen die ik vervul? Via de denkdimensies van Hartman gaat er letterlijk een wereld open. De bekendste Analyse op dit domein is het TriMetrix Hartman Profiel.

Varianten beschikbaar voor individuen en functies.

Multiple Science Combinaties:


- Gedrag, 12 Driving Forces & Denkpatronen


null

Assessments die Stress meten

De Stress Quotient is een diagnostisch instrument dat organisaties inzicht verschaft in de mate waarin stress een rol speelt binnen de organisatie. En door welke bronnen de stress mogelijk veroorzaakt wordt. Op team-, afdelings-, of vestigingsniveau. En op individueel niveau. Met de SQ Analyse zet u die eerste belangrijke stap: stress bespreekbaar maken voordat het ‘te laat’ is.


Varianten beschikbaar voor individuen, groepen en afdelingen.