Denkpatronen - Een laag dieper in persoonlijkheid

Een denkpatroon zegt veel over wat iemand van nature gemakkelijk afgaat in een gegeven situatie of omgeving. Oftewel: wat zijn of haar talenten zijn. Concreet gaat het daarbij om de vraag hoe iemand informatie verwerkt, hoe hij of zij waarneemt. Welke patronen en bewustzijnsniveaus sturen zijn of haar gedachten en denkneigingen? Welke talenten komen hier uit voort? En wat betekent dit voor hoe hij of zij de wereld ervaart, waardeert en benadert? En voor hoe hij of zij zichzelf ervaart en waardeert? TTI Success Insights volgt Hartmans Denkpatronen, wat u ook kunt zien als een bewustzijnsmodel: om de regenboog te kunnen zien en waarderen moet men zich in ieder geval bewust zijn van het concept kleuren.

Met de Denkpatronen Analyses van TTI Success Insights kunt u onder andere:

  • In-depth life & career coaching aanbieden
  • Leiderschapsontwikkeling faciliteren
  • Selectieprocessen kwalitatief verbeteren, met name voor functies met een hoog afbreukrisico


Zelf met TTI SI Denkpatronen leren werken?

Mail naar info@ttisi.nl, bel 020 697 96 36

of druk op de knop hieronder

TTI SI TriMetrix Hartman Analyse
(DISC, Driving Forces & Denkpatronen)


De TriMetrix Hartman Persoonlijke Talenten Analyse brengt in kaart welke talenten uw respondent meeneemt naar de werkvloer. Erg belangrijk, want het kan zomaar zijn dat hij over verborgen talenten beschikt die waardevol zijn in zijn werk. TriMetrix Hartman meet 3 domeinen. Behalve persoonlijke talenten die voortvloeien uit de denkpatronen van een respondent, wordt ook het volledige Gedrag- en Driving Forces profiel gegenereerd.

TTI SI TriMetrix Hartman Functieprofiel
(Denkpatronen, DISC & Drijfveren)

Het TriMetrix Hartman Functieprofiel brengt op alle drie de domeinen in kaart wat gevraagd, gewenst en nodig is om de gegeven functie met succes te kunnen vervullen. Het functieprofiel kan vergeleken worden met het individuele profiel van bestaande of toekomstige functievervullers.