De Stress Quotient Analyse is een diagnostische tool voor organisaties of adviseurs die organisaties ondersteunen. Het instrument biedt geen pasklare antwoorden of oplossingen. Net als de beleving van stress is het effectief omgaan met stress een subjectieve ervaring. En dat vraagt om maatwerk. Wat het instrument wel doet is het zetten van die eerste belangrijke stap: stress inzichtelijk maken, en daarmee bespreekbaar, voordat het ‘te laat’ is. Ervaart een individu, of een groep individuen, binnen een organisatie stress? En zo ja, waar wordt die stress dan mogelijk door veroorzaakt? Dat doet de SQ Analyse aan de hand van 7 stressfactoren of stressbronnen.

Met de SQ Analyse van TTI Success Insights kunt u onder andere:

  • Stress per team, afdeling of vestiging in kaart brengen (volledige anonimiteit is mogelijk)
  • Verzuim voorkomen
  • De belangrijkste stressbronnen in de organisatie lokaliseren
  • Het werkklimaat binnen teams en afdelingen verbeteren
  • Gericht inhoud geven aan stress preventiebeleid
  • Eventuele taboes omtrent stress doorbreken

NU SPECIALE SQ ACTIE!


Meer informatie en/of inschrijven

Vragen?
Mail of bel 020 697 96 36

Voorbeeldrapport Stress Quotient IndividuDe TTI SI Stress Quotient voor Individuen

Uw vaardigheid om met stress om te gaan kan het verschil betekenen tussen succes en falen in een gegeven rol, functie of werkomgeving. In de SQ Analyse verschaffen wij u inzicht in de stress die u mogelijk op dit moment ervaart. Zo kunt u op tijd ingrijpen als te veel stress of stress die te lang aanhoudt in negatieve zin uw productiviteit en gezondheid beïnvloeden.

>> Bekijk een voorbeeldrapport <<

Voorbeeldrapport Stress Quotient TeamDe TTI SI Stress Quotient voor Teams

Stress binnen een organisatie kan een grote impact hebben op de productiviteit en betrokkenheid van medewerkers. Blootleggen waar en waarom er binnen de organisatie stress optreedt, is de eerste stap om het onderwerp op de agenda te zetten. Indien nodig kunt u daarna een strategie ontwikkelen en stress ombuigen van een sluimerend naar een effectief te managen probleem.

>> Bekijk een voorbeeldrapport <<

Deze assessments inzetten?

Start Direct