Thuiswerken: bron van stress? Krijg grip met de TTISI Working From Home Analyse

Thuiswerken: bron van stress? Krijg grip met de TTISI Working From Home Analyse

Thuiswerken. Er is al veel over gezegd, geschreven, geblogd, gevlogd en gedeeld. Weinigen onder ons zijn natuurtalenten. Zeker niet als er ook nog huisgenoten in het spel zijn. Dat thuiswerken niemand ongemoeid laat, blijkt onder andere uit dit artikel van de NOS: https://nos.nl/artikel/2329237-steeds-meer-thuiswerkers-zitten-erdoorheen-spanningsklachten-nemen-toe.html. Veel keuze is er momenteel niet. Want: wen er maar aan, voorlopig zitten we nog wel even thuis.

Persoonlijkheid heeft invloed

Hoe we met de spanning, veranderingen en het controleverlies rond thuiswerken omgaan, is voor ieder individu anders. Onze persoonlijkheid speelt daarin een belangrijke rol. En persoonlijkheid is een soort cocktail met heel veel ingrediënten. Zoals gedragsvoorkeuren, persoonlijke motivatoren, eerdere ervaringen, emotionele volwassenheid. Om er een paar te noemen.

Merk je de afgelopen weken dat thuiswerken jou niet bepaald vanzelf afgaat? Wees gerust, je bent echt de enige niet die moeite heeft met het mantra van iedere thuiswerkgoeroe: structuur, organisatie, communicatie. Woorden waar overigens niks mis mee is. Alleen, ze zijn voor velen van ons makkelijker uit te spreken dan na te leven.

Steuntje in de thuiswerkende rug

En hier komen wij om de hoek kijken. TTI Success Insights acht het aan haar stand, missie en visie verplicht om thuiswerkende professionals waar ook ter wereld een helpende hand te reiken. Niet omdat wij het beter weten, wel omdat wij al heel lang betrouwbare instrumenten maken die mensen helpen stap voor stap voor te groeien. In makkelijke, gewone én moeilijke tijden.

Hoe? Door zelfkennis en inzicht  aan te bieden. Dit keer in een bijzondere, eenmalige vorm: de gepersonaliseerde Working From Home Analyse. Deze Gratis Analyse biedt jou concrete tips voor thuiswerken. Tips op maat geschreven, op basis van jouw persoonlijke gedragsvoorkeuren (weet je nog, een van die ingrediënten in jouw persoonlijkheidscocktail, zie boven).

Behapbare grip

De Working From Home Analyse maakt thuiswerken niet persé makkelijker, of leuker. Verwacht ook niet dat je binnen een paar dagen de nieuwe prima donna/don van het thuiswerken bent. De analyse helpt jou wél om thuiswerken behapbaar te maken. Om grip te krijgen op je dag, en in verbinding te blijven staan met de mensen met wie jij de klus zult moeten klaren. Behapbaarheid en grip dus. Niets meer. Niets minder. Maar precies wat nodig is in de tijdelijke werkorde van nu.

Ervaar en Deel de kracht van de Working From Home Analyse. Klik hier om je eigen Analyse te maken! Collega’s of anderen uitnodigen? Stuur deze link: wfh.online.ttisuccessinsights.nl

Over de schrijver
Dorien houdt zich vanuit haar bedrijf IESyworks bezig met assessmentinnovatie en -ontwikkeling. Zij is eindeloos geïnteresseerd in wat ons mensen beweegt, stuurt, en typeert. Als individuen én in teamverband. Dit gecombineerd met haar kracht om ingewikkelde vakinhoudelijke kennis, eenvoudig en duidelijk uit te leggen, maakt Dorien een waardevolle Associate Partner én gewaardeerd blogger van TTI Success Insights, het bedrijf waar haar ‘assessmentinhoudelijke roots’ liggen.
Reactie plaatsen