Page content

De TTI SI Boekenwinkel

Alle boeken hieronder bevatten de Sciences van TTI Success Insights en zijn bij ons te bestellen.

The Universal Language DISC™

Word een expert op het gebied van de DISC-factoren, grafieken lezen, stijlen begrijpen.

The Universal Language DISC™ is het meest complete naslagwerk over DISC op dit moment beschikbaar. Geschreven door de internationaal erkende DISC pioniers en -experts Bill Bonnstetter en Judy Suiter. Dit handboek in hardcover uitvoering bevat meer dan 280 bladzijdes waardevolle informatie die u met name helpen om de DISC-factoren en de DISC-grafieken op juiste wijze te interpreteren. Streeft u naar effectiviteit en professionaliteit in uw DISC dienstverlening richting individuen, teams en organisaties? Dan is dit een boek voor u!

Dit Engelstalige handboek is grondig en tegelijkertijd zeer toegankelijk. Met handige overzichten, afbeeldingen, anekdotes, en praktijkvoorbeelden. Feiten worden logisch gepresenteerd en gevalideerde gegevens bevestigen de conclusies.

Een zeer nuttig naslagwerk als aanvulling op uw certificatietraining Gedrag en Drijfveren. Het boek zal u zeker helpen het maximale uit de DISC theorie te halen.

Prijs: € 99,50 Excl. BTW

Emotions of Normal People

Ontdek meer over Marston, zijn tijd, zijn leven, en de bijzonder manieren waarop DISC de laatste acht decennia is toegepast.

Terwijl velen inmiddels de DISC theorie “kennen”, begrijpen echte DISC professionals ook waar de theorie oorspronkelijk vandaan komt. Wie een studie maakt van de door William Moulton Marston (1893-1947) gelegde fundamenten, verrijkt en verdiept de eigen DISC kennis – en daarmee de eigen mensenkenneis – enorm. Marston was psycholoog, advocaat en professor aan Harvard maar behalve dat ook voorvechter van vrouwenrechten, uitvinder van de eerste leugendetector en schepper van Wonder Woman.Als hij nog in leven was geweest had hij versteld gestaan van de wending die zijn DISC theorie – voor het eerst uiteengezet in “Emotions of normal people” – in onze tijd heeft genomen. Vandaag de dag is DISC de meest gebruikte psychologische theorie in het bedrijfsleven.

TTI Succes Insights besloot in 2012 om Marstons “Emotions of normal people” opnieuw uit te geven, onverkort en ongecensureerd. Met een voorwoord door Bill Bonnstetter, oprichter en directeur van TTI Success Insights, en een nawoord door Ron Bonnstetter, vicepresident van de research en development afdeling van TTI Success Insights.

Het nawoord focust op de volgende evolutie van de DISC theorie, de validatie van de theoretische kant naar de neurologische bewijzen, en hoe de laatste EEG studies door TTI Success Insights Marstons psychologische studies bevestigen.

Prijs: € 34,95 Excl. BTW

Types of Men

Heeft u een passie voor drijfveren? Stap in de wereld van Spranger en ontdek de basis!

In deze herziene uitgave van “Types of men” (1928) door de Duitse filosoof en psycholoog Eduard Spranger wordt kennis achter de waarden en onderdelen van de persoonlijkheidstheorie uiteengezet, die TTI Success Insights als basis heeft gebruikt voor haar drijfveren assessments Het werk van Spranger vormt de basis voor de nu veelgebruikte TTI SI drijfveren: Intellectueel, Zakelijk, Esthetisch, Sociaal, Individueel, en Ideëel.

De introductie door Bill Bonnstetter beschrijft hoe hij de baanbrekende theorie van Types of Men inzette bij grote en wereldwijd opererende organisaties. Het nawoord door Ron Bonnstetter blaast de theorie van Spranger nieuw leven in en laat zien hoe recente neurologische onderzoeken Sprangers theorieën onderschrijven.

Dit boek kan dienen als extra verdieping op uw opleidingstraject Gedrag en Drijfveren, maar is ook zeer nuttig als u meer kennis wilt opdoen over de 6 drijfveren.

Prijs: € 37,50 Excl. BTW

Boeken van relaties, gebaseerd op de TTI SI Sciences


Rijkdom aan karakters

God schiep diversiteit! Daarmee heeft Hij ons geweldig gezegend. Maar wat een zegen had moeten zijn, is voor veel mensen tot een last geworden. Huwelijken die stranden. Collega’s die langs elkaar heen leven. Kerkelijke gemeentes die scheuren. Ouders die hun kinderen niet begrijpen. Vriendschappen die verbroken worden. Juist in de door God gegeven karakterverschillen kunnen we waardevol voor elkaar zijn.

Dit boek helpt om elkaars gebruiksaanwijzing te ontdekken, te lezen én toe te passen. Rijkdom van karakters is gebaseerd op de veelgebruikte DISC-methode van TTI Success Insights, met de onderliggende drijfveren. Bijzonder hierbij is dat de methode benaderd wordt vanuit bijbels perspectief, waarbij meerdere bijbelse personen de revue passeren. Inspirerend en leerzaam!

Prijs: € 14,10 Excl. BTW

Dit boek bestellen


Wie ben je

Laagdrempelige informatie over de DISC-stijlen. Zeer geschikt als introductie op DISC, ook voor niet-gecertificeerden.

Clowns en kruisvaarders, helpers en helden, jagers en heiligen, artiesten en onderzoekers, charmeurs en kampioenen… en uilskuikens. U werkt elke dag met deze mensen, persoonlijk en beroepsmatig. Begrijpt u hen – en uzelf – goed genoeg om het beste in hen naar boven te halen en uw eigen succes te verzekeren? Dat zult u doen als u dit boek leest. Ontdek wat u motiveert en uw zakenpartners, familie en vrienden.

Gebruikmakend van het makkelijk te leren DISC-systeem laat Chris Carey u zien hoe u:

– conflicten kunt oplossen;
– betere teams kunt bouwen;
– effectief kunt managen;
– geloofwaardigheid kunt opbouwen;
– prestaties kunt verbeteren;
– over compromissen kunt onderhandelen;
– steun voor ideeën kunt verwerven;
– een gemeenschappelijke visie kunt creëren;
– communicatie kunt verbeteren;
– reacties van anderen kunt beïnvloeden;
– zwakke punten kunt compenseren.

Prijs: € 18,80 Excl. BTW

Dit boek bestellen