Page content

Informatie en Inschrijving Certificatietraining DISC en 12 Driving Forces

 


Over de Certificatietraining

Deze DISC en Driving Forces certificering draait om twee belangrijke domeinen binnen onze persoonlijkheid: Wat vindt iemand belangrijk (Drijfveren/Driving Forces)? Welke gedragsstijlen worden ingezet om datgene wat hij of zij belangrijk vindt, te bereiken (Gedrag/DISC)?

Onze aanpak onderscheidt zich omdat wij gecertificeerden leren zelf aan de slag te gaan met de theorie waarop deze assessments gebaseerd zijn.

Wij bieden u daartoe vooral verdieping op de factorkennis aan. Wij geloven niet in standaard rijtjes stampen op ‘output’, bijvoorbeeld op woorden en typologieën die bij verschillende factoren horen. Wel in het leren onderscheiden, begrijpen, doorgronden en toepassen van de concepten achter de 4 DISC factoren en de 12 Driving Forces. Als u de wereld achter iedere factor begrijpt, bent u in staat alle voorkomende patronen in Gedragsstijlen en Driving Forces te interpreteren en terug te koppelen vanuit de context van de vraagsteller en/of de opdrachtgever.

Duur leertraject: ca. 7 dagdelen, ca. 2 dagdelen opdrachtgerichte e-learning (individueel), gevolgd door 2 aangesloten dagen training op locatie in groep, en 1 dagdeel intervisie (groep) op basis van opgedane praktijkervaringen.
Denk- en werkniveau: MBO+/HBO

Uw investering: € 1965.- Excl. BTW

Hiervoor ontvangt u:

  • Uw persoonlijke accountcode om in te loggen op het online leertraject om de modules “Gedrag” en “12 Driving Forces” door te nemen.
  • Een handboek voor Gedrag en 12 Driving Forces
  • Support op de online leeromgeving.
  • een door u uit te werken casus, die u ter beoordeling inlevert bij TTI SI.
  • 3 trainingsarrangementen in Conferentiecentrum Kaap Doorn, incl. koffie/thee/lunch/frisassortiment (excl. overnachting).
  • 2 inlogcodes voor 2 oefenprofielen Persoonlijke Stijl en Motivatie (Gedrag en Driving Forces gerelateerde rapporten) 30 dagen geldig na trainingsdatum.
  • TTI SI Certificaat Gedrag/12 Driving Forces.
  • Toegang tot follow-up Module “Follow-Up Gedrag en 12 Driving Forces”.
  • Let op: Het benodigde eigen Persoonlijke Stijl en Motivatie Profiel is niet inbegrepen in deze fee. Deze wordt, in combinatie met de training, voor het gereduceerde bedrag van € 145,00 excl. BTW aangeboden

Schrijf je in door te klikken op deze link: INSCHRIJVEN!