Page content

Informatie en Inschrijving Certificatietraining Stress Quotient


Over de Certificatietraining 

De SQ Analyse van TTI SI is een diagnostisch instrument. Het helpt organisaties in kaart brengen of er sprake is van stress binnen teams, afdelingen of bij individuen. En zo ja, waar die stress dan vandaan komt. Daardoor wordt stress bespreekbaar voordat het te laat is. De verschillende varianten van de SQ Analyse zijn niet ingewikkeld om te interpreteren en terug te koppelen. Certificeren voor stress is dan ook eenvoudig. U meldt zich aan voor een online videotraining, waarin u in circa 30 minuten het aangeboden videomateriaal bekijkt en beluistert. Vervolgens maakt u het stress-certificatie-examen. Indien u daarvoor slaagt kunt u de TTI SI SQ Analyse in uw praktijk inzetten. U kunt de training op elk door u gewenst moment aanvangen.

Duur leertraject: 30 minuten videotraining + de tijd die u besteedt aan uw toets
Denk- en werkniveau: MBO+/HBO
Investering: € 125,00 excl. BTW  (inclusief 1 code voor de Individuele versie van de SQ Analyse à €125,00 excl. BTW OF 1 code voor het Anonieme SQ Analyse Groepsprofiel, met maximaal 20 respondenten, à €160,00 excl. BTW)

 


Schrijf je hier in: 

Certificatietraining Stress Quotient

Stap 1 van 3

33%
  • Gegevens Deelnemer

  • Als u niet rechtstreeks bij TTI SI Benelux uw profielen gaat afnemen, geef dan aan via wie u dit gaat doen in het veld "overig".