Page content

Informatie en Inschrijving Certificatietraining TriMetrix


Over de Certificatietraining

De Denkpatronen van Hartman zoals verwerkt in het TTI SI TriMetrix Profiel bieden u de kans de diepte in te gaan met uw klant of coachee, in (life)coaching, selectie en ontwikkeling. Welke patronen en bewustzijnsniveaus sturen zijn of haar gedachten en denkneigingen? En wat betekent dit voor hoe hij of zij de wereld ervaart, waardeert en benadert? En voor hoe hij of zij zichzelf ervaart en waardeert? Tijdens de certificatietraining geven wij u een gedegen introductie op de theorie die ten grondslag ligt aan de meting: formele axiologie. En we kijken naar de individuele praktijk zoals uitgewerkt in het TTI SI TriMetrix Profiel. Er is veel aandacht voor het leren lezen en interpreteren van de individuele denkpatronen, zodat u themagericht kunt terugkoppelen en de respondent kunt laten ontdekken wat hem of haar vanuit de denkpatronen makkelijk afgaat, en wat meer moeite kost.

Het TTI SI TriMetrix Profiel bevat ook een Gedrag & Driving Forces deel. De combinatie Gedrag/Driving Forces/Denkpatronen komt daarom uitgebreid aan bod in de training.

LET OP: alleen toegankelijk voor gecertificeerden Gedrag & Drijfveren/Driving Forces.
Duur leertraject: 4 dagdelen (2 dagen), op locatie, in groep, plus 1 aanvullende dag intervisie op basis van opgedane praktijkervaringen.
Denk- en werkniveau: HBO+
Uw investering: € 1875,00 Excl. BTW

Wat u hiervoor krijgt:

  • Een TriMetrix trainingsmap met handboek en ondersteunend materiaal
  • Follow-Up, examen en Certificaat
  • Het eigen TriMetrix Profiel
  • 3 verdiepingsdagen incl. lunch (3x) en koffie/thee e.d. (excl. overnachting)
  • 3 oefencodes voor TriMetrix Persoonlijke Talenten Plus Profiel, 30 dagen geldig na trainingsdatum


Schrijf je hier in: 

Certificatietraining TriMetrix

Stap 1 van 4

25%
  • Welke Datum wilt u deelnemen?

  • * = Verplicht veld