Page content

Informatie en Inschrijving Verdiepingscertificatie 12 Driving Forces


Van 6 naar 12: verdubbel je inzicht, verdubbel je resultaat!

Driving Forces

Gedurende 3 decennia heeft TTISI Sprangers klassieke drijfveren bestudeerd, getoetst en gemeten. Gaandeweg raakten wij ervan overtuigd dat, net als bij DISC, lage ‘scores’ net zo belangrijk zijn als ‘hoge’ scores. Weten wat we niet willen, waar we van weg bewegen, levert immers ook zeer waardevolle informatie op over onze innerlijke motivatie. Daarom hebben wij de 6 klassieke drijfveren uit onze Drijfverenanalyse vertaald naar 6 zogenoemde drijfverenspectra, met aan ieder spectrumuiteinde een volledige beschrijving van de bijbehorende instelling en motivator. 2 x 6 = 12 in totaal! Deze spectra vormen het hart van onze 12 Driving Forces analyse (12DF).

90% van de deelnemers in 2017 en 2018 stapte na de sessie definitief over naar 12 Driving Forces

Verdubbel je kennis door nog meer de diepte in te gaan met de certificatietraining 12 Driving Forces. Bijvoorbeeld op 12 juni 2019 in Conferentie centrum Kaap Doorn in Doorn van 13:30 tot 17: 00 uur.

LET OP: alleen toegankelijk voor gecertificeerden Gedrag & Drijfveren. Ben je nog niet TTI SI Gecertificeerd? Klik dan hier.

Duur leertraject: 1 dagdeel e-learning, 1 dagdeel op locatie in groep.
Uw investering: €275,00 Excl. BTW 

Wat u hiervoor krijgt: 

  • Je persoonlijke accountcode om in te loggen op het online leertraject om de modules voor 12 Driving Forces door te nemen
  • Support op de online leeromgeving
  • 1 middag-arrangement in Conferentiecentrum Kaap Doorn, incl. koffie/thee/frisassortiment (excl. voorovernachting)
  • TTI SI Certificaat 12 Driving Forces met een geldigheidsduur van 2 jaar
  • Het omzetten van je persoonlijke huidige PSM profiel naar een PSM profiel met 12 Driving Forces doen wij voor deze training kosteloos.

Twijfel je nog? Het is best mogelijk dat je nog met vragen zit, die je graag beantwoord ziet. Schroom niet ons te bellen, vertel ons wat jij nog nodig hebt om je zonder twijfels aan te melden.


Schrijf je hier in:

Stap 1 van 4

25%
  • Welke datum wilt u deelnemen?