MDI is nu TTI Success Insights Benelux
Nieuwe naam, zelfde tools!

Ook al vind je de naam MDI nog op heel veel plekken terug en is MDI altijd het begrip geweest in de Benelux voor zelfinzicht en inzicht in de ander, is MDI inmiddels veranderd in TTI Success Insights Benelux.


Waar we met deze naamsverandering als het ware een nieuw jasje hebben aangetrokken, blijft de ‘body’ van betrouwbare inhoud, producten & service die u van ons gewend bent, onveranderd!


MDI had als vertegenwoordiger van het gerenommeerde Amerikaanse TTI Success Insights, al sinds 1992 de voordelen van internationale kruisbestuiving ondervonden. Met het aannemen van de nieuwe naam, TTI Success Insights Benelux, werken we nog meer samen als één bedrijf.


Eén naam voor de betrouwbaarheid en kwaliteit waar we wereldwijd al decennia voor staan. In 115 landen, in meer dan 45 talen. Tools leveren én HR-professionals ondersteunen in het gebruik ervan – dat is en blijft onze kerntaak. Zodat u kunt werken met betrouwbare, toepasbare en kwalitatief hoogwaardige assessmenttools die mensen en organisaties werkelijk vérder helpen en echt 'success' en 'insights' leveren!


Dus: een nieuwe naam en look, maar geen nieuwe feel!


Wat goed is houden we in ere!

Daarom zijn al deze dingen niet veranderd bij de naamswijziging:

  • Onze Analyses. De kwaliteit, zorgvuldigheid en inhoud, aspecten die uw keuze voor MDI motiveerden, zijn precies hetzelfde gebleven.
  • Het niveau van de service die u van ons gewend bent. Wij blijven nog steeds investeren in support op kennis, verkoopondersteuning, onderzoek en dienstverlening, zodat we u de beste service kunnen leveren.
  • Het team dat u ondersteunt in het toepassen van TTISI Instrumenten. Wel hebben de vertrouwde gezichten en namen die u al jaren kent versterking gekregen , zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn in de uitdagende markt
  • Onze marktfilosofie: ook onder de naam TTI Success Insights Benelux bestaan wij door en voor u. Wij zien ons netwerk als partners die ondersteuning verdienen; het gaat ons goed, als het u goed gaat!