Wat we doen:

Zelfinzicht is de basis van alle groei. Daarom helpen wij individuen, teams en organisaties te ontdekken waar ze goed in zijn en waar ze (nog) beter in kunnen worden.

Waarom we dit doen:

Wij geloven als TTI Success Insights in een wereld waarin iedereen fluitend naar het werk gaat. En, net zo belangrijk, fluitend thuiskomt.

Om dat te realiseren willen wij wereldwijd zoveel mogelijk organisaties, teams en individuen helpen om met behulp van onze assessments hun zelfinzicht te vergroten.

Met onze instrumenten als procesversnellers die zelfreflectie in gang zetten, ontdekken mensen waar ze blij van worden, waar ze goed in zijn, hoe ze hun talent optimaal kunnen inzetten. Met groter werkgeluk en meer rendement als resultaat.


Onze assessments hebben impact op de keuzes die mensen en organisaties maken. Daarom voelen wij ons verplicht:

Wij en onze klanten werken wereldwijd aan werkgeluk. Dat gaat alleen door lokale verschillen te respecteren. Daarom werken wij middels lokale gecertificeerde consultants met verstand van zaken. Zo borgt TTI Success Insights Benelux een zorgvuldig en goed gebruik van TTI SI assessments in de Benelux.

Start Direct