Doen waar we goed in zijn en wat we leuk vinden om te doen. Het is dé weg naar voldoening, geluk en succes in werk. Dus doen wij waar wij goed in zijn en waar wij blij van worden: bruikbare en betrouwbare assessments ontwikkelen voor coaches, consultants, trainers, adviseurs, HR professionals en leidinggevenden die werk maken van mensen en hun werkgeluk.

Verandering begint met inzicht. TTI Success Insights biedt haar klanten de best denkbare online assessment tools die helpen bij het verkrijgen van inzicht; inzicht in jezelf, inzicht in de ander en inzicht in het team. Hierdoor kunnen onze klanten op hun beurt doen waar zij goed in zijn en blij van worden: mensen, teams en organisaties tot bloei brengen en zo echt werkgeluk ervaren.


Onze assessments hebben impact op de keuzes die mensen en organisaties maken. Daarom voelen wij ons verplicht:

Wij en onze klanten werken wereldwijd aan werkgeluk. Dat gaat alleen door lokale verschillen te respecteren. Daarom werken wij middels lokale gecertificeerde consultants met verstand van zaken. Zo borgt TTI Success Insights Benelux een zorgvuldig en goed gebruik van TTI SI assessments in de Benelux.

Start Direct