arrow_drop_up arrow_drop_down

Schrijf je nu in voor de  

DISC & 12 Driving Forces training!

19 & 20 Juni 2019

9.15 - 17.30


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Welkom bij TTI Success Insights Benelux!


Iemand uit jouw netwerk denkt dat jij misschien iets kunt hebben aan wat wij doen. Omdat jij als professional niet alleen maar praat en filosofeert over werkgeluk, maar ook echt een actieve bijdrage wil leveren aan een werkgelukkigere wereld om jou heen. Klik op het filmpje hieronder om meer te weten te komen over ons.

Onze ideale wereld: 

Ge├»nspireerd? 

Word zelf een gecertificeerd TTI Success Insights Consultant in DISC (gedrag) en 

Drijfveren (12 Driving Forces) en sluit je aan bij een werkgelukkig netwerk van mens & werk professionals! 

Inmiddels werk ik al vele jaren prettig en effectief samen met TTI SI Benelux. De instrumenten helpen mij in coaching en teamtraining de deelnemers sneller en effectiever tot zelfinzicht te brengen. Het prettige is dat dit goed wordt gefaciliteerd door TTI SI Benelux.

Barend Gerritsen - Zeyn

TTI SI Benelux zie ik als een partner, niet als een leverancier. Dat komt omdat TTI SI met me meedenkt en openstaat voor idee├źn. Ook de tools bevallen mij erg goed. Ik ken geen andere instrumenten die zo praktisch, diepgaand en concreet zijn. Een gevolg van de voortdurende productontwikkeling bij TTI SI.

Henri Bezema - Continu

De instrumenten van TTI SI geven ontwikkeling/verander trajecten enorm veel diepgang en geven waardevolle input en praktische handvatten voor diverse vraagstukken. Het TTI SI Benelux team staat altijd klaar om te ondersteunen, inspireren en mee te denken!

Lianne van Liere - Shift Forward

Wij gebruiken Cookies