5 april 2017 - TTI SI Year Event: Waarde(n)vol

5 april 2017 - TTI SI Year Event: Waarde(n)vol
De waarde van het leven ligt niet in de lengte der dagen, maar in het gebruik dat we hiervan maken; een mens kan lang leven maar toch erg weinig.
Michel Eyquem de Montaigne; Frans essayist en filosoof 1533-1592
 

Geldt voor werken eigenlijk niet precies hetzelfde?
TTI Success Insights nodigt je van harte uit voor haar Year Event 2017 onder het thema:

WAARDE(N)VOL

Op 5 april 2017 verkennen wij graag samen met jou de rol van Waarden in werk en leven. In de bredere zin van het woord, maar natuurlijk ook concreet toegespitst op hoe onze tools hierbij kunnen helpen.

De aftrap voor deze dag vol inspiratie, leermomenten, inzichten, verdieping, netwerken, sparren, bijpraten en lachen wordt verzorgd door volksfilosoof, schrijver, presentator en hoogleraar Bas Haring, een van de meest gevraagde sprekers van dit moment!

Wij kijken uit naar een waardevolle dag samen met jou. Een waarvan wij hopen dat je na afloop zult zeggen: deze dag was mijn aandacht, reis, investering, tijd en energie meer dan waard!

Het programma


Waardevol in werk en levenBas Haring

Ingewikkelde dingen makkelijk maken door ze op een aansprekende manier uit te leggen. Prof. dr. Bas Haring bedrijft en beschrijft filosofie en wetenschap voor Jan en Alleman. Niet voor niets bekleedt hij de leerstoel ‘publiek begrip van wetenschap’ in Leiden. Voor ons de ideale gastspreker om een abstract en breed begrip als ‘waarden’ tot leven te brengen. Let op: hij zet u al vroeg in de dag aan het denken, dus sla de ontvangst met koffie niet over!

Waardevol verdiepen

Henry en Dorien faciliteren een interactieve, plenaire sessie waarin je van en met elkaar leert om (nog) meer verdieping aan te brengen in je feedback op Gedrag & Drijfveren. Centraal staan drie technieken die je, onafhankelijk van elkaar én in combinatie, kunt inzetten. Je leert door oefening en daarom is het belangrijk dat je je eigen Gedrag & Drijfveren scores kent en ter plekke kunt gebruiken.

Waardenmarkt

Er komt dit jaar waarschijnlijk weer geen Elfstedentocht. Maar dat hoeft je niet te beletten om er op los te stempelen. Struin en kluun langs de kraampjes op TTI SI Waardenmarkt en er ligt een nog waardevollere beloning in het verschiet dan een Elfstedenkruisje: inspiratie, frisse ideeën, nieuwe contacten, en wie weet wat nog meer…

Waardevol innoveren

Een primeur deze sessie. We bieden jou en andere deelnemers als eersten in Nederland een inkijkje in en een introductie op een nieuwe rapportage in het aanbod van TTI SI. Deze analyse is een verdieping op de bestaande zes Drijfveren van TTI Success Insights en wordt vanaf april 2017 aangeboden in het Nederlands. Het huidige Drijfverenprofiel blijft overigens gewoon beschikbaar. Met een inleiding door Jered Kalkman.

Waardevol communiceren

Een onorthodoxe visie op de (meer)waarde van communicatie door een expert van een toonaangevend onderzoeksinstituut. Misschien worden er wel meer vragen opgeworpen dan beantwoord? Voldoende stof tot nadenken in ieder geval. De Cooling-Down die volgt biedt kansen genoeg om opgedane inzichten met elkaar te delen.


Goed om te weten:

 • Vroeg inschrijven levert veel financieel voordeel op.
 • Het Year Event telt mee als hercertificering voor Gedrag & Drijfveren.
 • TTI SI Benelux introduceert op deze dag een nieuwe, verdiepende rapportage op Drijfveren.
 • Deelname aan het Year Event betekent gratis toegang tot de certificatiemodule Verdieping Drijfveren, inclusief toets en certificaat (twv € 275,-).
 • Introducés zijn van harte welkom! Je kunt je persoonlijke uitnodiging doorsturen. Laat ons wel even weten aan wie je dat hebt gedaan. Of vraag ons een officiële uitnodiging te verzenden namens jou.
 • We introduceren dit jaar Sli.do voor nog meer zaalinteractie. Kijk nu op sli.do of download alvast de app voor Iphone of Android!

Wat: TTI SI Year Event 2017 met Thema

WAARDE(N)VOL

Wanneer: 5 April 2017

Waar:  Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel

Van Golsteinlaan 20
7339 GT Apeldoorn

Wat is je investering?

Dit jaar kun je weer kosten besparen door je vroeg in te schrijven!

 • Schrijf je in vóór 1 maart 2017 en betaal € 235,- excl. BTW
 • Schrijf je in vóór 20 maart 2017 en betaal € 265,- excl. BTW
 • Schrijf je in na 20 maart 2017 en betaal € 295,- excl. BTW

Wat krijg je hiervoor?

 • Deelname Year Event 2017 incl. koffie/thee/lunch/frisassortiment
 • Een uitgebreide versie van je PSM profiel inclusief verdieping Drijfveren, dit profiel ontvang je na het Year Event
 • Hercertificatie voor TTI SI Gedrag en Drijfveren
 • Na afloop van het Year Event toegang tot onze online leeromgeving My TTI SI om de certificatiemodule verdieping Drijfveren door te nemen (inclusief toets en TTI SI Certificaat t.w.v. € 275,- excl. BTW)

Schrijf je direct in! Klik Hier

Over de schrijver
Rieke is Customer Care Professional bij TTI Success Insights Benelux. Omdat een carrière voor haar niet zaligmakend is, kiest zij voor een leven waarin zij betaald werk kan combineren met zich onbetaald inzetten voor de medemens. Op kantoor is Rieke blij wanneer de klant blij is. Een van haar andere passies is creatief schrijven. Daarom is ze een van de gewaardeerde bloggers bij TTI Success Insights Benelux.
Reactie plaatsen