arrow_drop_up arrow_drop_down
30 januari 2019 

Vandaag wereldwijde lancering: de TTISI DISC Cube!

Communicatie een puzzel? Los ze op met de
TTISI DISC CUBE Made by Rubik’s

Communiceren is soms een behoorlijke breinbreker. 
TTI Success Insights helpt organisaties en individuen al meer dan 35 jaar communicatieve puzzels op te lossen met haar gevalideerde DISC-instrumenten. Met trots introduceert zij haar nieuwste DISC-tool:

De TTISI DISC Cube!

Een tijdloze populaire klassieker gegoten in een herkenbare DISC vorm. Een ijzersterke combi die garant staat voor inzicht, fun en interactie en die tevens volledig te personaliseren is, zowel analoog als digitaal, middels Augmented Reality!

Belangrijk: De DISC Cube is speciaal door en voor TTI Success Insights ontwikkeld. Zij beschikt dan ook wereldwijd over de exclusieve rechten en dit voor de gehele assessmentmarkt.

Lees alsjeblieft de officiële internationale pressrelease die
vandaag wereldwijd is vrijgegeven!
 Klik hier. 

TTISI DISC Cubes bestellen?

  • Alleen TTI Success Insights Gedrag (DISC) gecertificeerden kunnen de TTISI DISC Cube aanschaffen.
  • Het maximum aantal af te nemen TTISI DISC Cubes is gerelateerd aan de afgenomen Gedrag (DISC) (gerelateerde) rapporten van het afgelopen jaar.
  • Indien er geen afname is geweest, maar je bent wel TTI Success Insights Gedrag (DISC) gecertificeerd, dan kan maximaal 1 TTISI DISC Cube worden besteld.

>>Bestel hier je TTISI DISC Cubes

Over de schrijver
Salomé is een energieke en enthousiasmerende collega. Daarbij komt nog een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel, zelfspot en doorzettingsvermogen. Als onze Young Professional houdt ze zich graag bezig met de persoonlijke ontwikkeling van haar generatiegenoten en de online presentatie van TTI Success Insights Benelux. Ze weet waar ze over praat en heeft altijd wel een creatieve oplossing voor de meest uiteenlopende issues.
Reactie plaatsen

Laat je certificeren voor DISC en 12 Driving Forces

Wij gebruiken Cookies