Page content

Waarom we je gegevens nodig hebben voor je aanmelding

Je staat op het punt je aan te melden voor één van onze certificatietrainingen en een gecertificeerd TTI Succes Insights Consultant te worden! De weg naar gecertificeerd Consultant van TTI Success Insights mag je gerust omschrijven als een mooie, nuttige, leerzame, maar ook praktische ontdekkingsreis, waardoor je bijvoorbeeld jezelf kunt onderscheiden of anderen kunt helpen.

Gedurende het certificatietraject kom je veel over jezelf te weten. Maar wij willen eerst ook graag enkele dingen van jou weten. We zullen je hierna om enkele persoonlijke gegevens vragen. Ook geven we aan waarom we deze gegevens nodig hebben. Wees gerust: jouw privé-gegevens blijven ook echt privé. Wij zorgen voor constante passende beveiliging van de gegevens die je bij ons achterlaat. We bewaren uw gegevens maximaal 2 jaar.

Ons volledige privacy statement kun je hier lezen.

Onderdeel van het certificatietraject is dat je in een online beveiligde omgeving een vragenlijst invult die, afhankelijk van de certificatietraining waar jij je voor opgeeft, betrekking heeft op jouw gedragsvoorkeuren, drijfveren, emotionele intelligentie, denkpatronen of mogelijke stressbronnen binnen jouw organisatie. Aan de hand van jouw antwoorden op de respectieve vragenlijsten wordt er een geautomatiseerde analyse gemaakt van de wijze waarop je jezelf ziet op elk van bovengenoemde terreinen. Deze analyse wordt in verschillende werkvormen tijdens de trainingsdagen gebruikt en zullen daardoor voor de andere deelnemers zichtbaar zijn. De reden dat wij dit doen mag duidelijk zijn: het zorgen voor kwalitatief inhoudelijke en effectieve trainingen die tegelijkertijd de kwaliteit van ons netwerk van gecertificeerde consultants borgt.

Hoewel het genereren van deze analyse een logisch gevolg is van jouw aanmelding en deelname zonder persoonlijke analyse niet mogelijk is, willen we je hiervoor ook graag toestemming vragen.

 

Welke gegevens vragen we van je en waarom?

Naam/achternaam   

  • Om te gebruiken in onze correspondentie met jou.

Functietitel   

  • Om jouw persoonlijke analyse in het juiste perspectief (werkcontext) te kunnen plaatsen.

E-mailadres/Privé- adres/     

  • Om de analyse naar je te kunnen versturen.
  • Om te kunnen controleren of we een eventueel verzoek tot intrekking van toestemming mogen honoreren (ben jij wel degene die het verzoek doet?).
  • Om contact met je op te kunnen nemen als we vragen hebben of dingen voor ons onduidelijk zijn.
  • Om bestelde producten aan je te kunnen leveren.
  • Om je inloggegevens voor ons e-learning programma My TTISI toe te kunnen sturen.
  • Om je op de hoogte te houden van acties, updates op de community en nieuw supportmateriaal

Geslacht     

  • Voor de juiste aanspreekvorm in de Analyse