Gaat u een TTI Success Insights Assessment invullen, dan komt u veel over uzelf te weten, meer dan u voor mogelijk houdt! Dat zelfinzicht is waardevol, bijvoorbeeld bij een ontwikkeltraject of sollicitatie. Het is niet alleen voor uzelf belangrijk om te weten waar u goed in bent en wat u leuk vindt, maar ook voor uw werkgever of opdrachtgever.

Een TTI SI Assessment invullen: Zo werkt het

  • U krijgt van uw contactpersoon, coach of manager een code. Die gebruikt u om in te loggen op een beveiligde site. Daar vult u de vragenlijsten in. Welke vragenlijsten dat zijn, hangt af van de reden en het doel van uw TTI SI traject.
  • U kunt geen goed of fout scoren op de TTI SI vragenlijsten. Er worden in onze rapportages geen onvoldoendes of voldoendes uitgedeeld. Wij kijken vooral naar wat u te bieden heeft. Al laten we mogelijke valkuilen niet onbesproken. Omdat ook die u veel kunnen leren over uzelf.
  • De uitkomsten staan in duidelijke, begrijpelijke rapportages weergegeven. Deze bespreekt u met uw coach, begeleider of manager. De resultaten helpen u om goede keuzes te maken in uw professionele leven, of om uw professionele ontwikkeling concreet invulling te geven.


Veilig en betrouwbaar

Achter de vragenlijsten die u invult, gaan professionele assessment instrumenten schuil. Gebaseerd op jarenlange management development ervaring. En de laatste ontwikkelingen op het gebied van gedrag, mens en werkomgeving. U kunt er dus van op aan dat de uitkomsten betrouwbaar zijn.

Bovendien is de website waar u de vragenlijst invult, goed beveiligd. Uw persoonlijke gegevens kunnen nooit ingezien worden door mensen die daar geen toestemming voor hebben. Lees meer over ons privacybeleid.


Na het invullen: De vervolgstappen

Na het invullen van uw assessment bespreekt u samen met uw coach of manager wat de resultaten voor u betekenen. En welke vervolgstappen u gaat nemen. Bijvoorbeeld: hoe u uw werkomstandigheden kunt aanpassen in uw voordeel. Zodat u het beste uit uzelf kunt halen, uw doelen kunt bereiken en met plezier aan het werk gaat.

Tips bij het invullen

  • Kies een rustig moment uit
  • Kies een rustige ruimte uit
  • Denk niet te veel na over uw antwoorden
  • Er is geen goed of fout!


Klik hier om aan uw assessment te beginnen

Inloggen